NOWT Mikkeli 01.05.2015

Siirry alas

NOWT Mikkeli 01.05.2015

Viesti kirjoittaja pasi78 lähetetty Su 3 Toukokuu - 23:19:43

lbu Middle Rivers Gun Alejandro
1 rasti: 1mark joka jäi muistiin ja ohjaus kiven taa, missä olisi pitänyt olla dami mutta meille ei sitä oltu laitettu! mutta koira pysyi alueella ja saatiin arvostelu, markkeeraus ohjaamalla talteen! 15p.

2 Rasti: kakkos mark, joista eka heitto 50m päähän ojaan ja toinen ojasta n20m kauemmas peltoon, ekana heitetty piti hakea enste! Pienen väännön jälkeen dami talteen ja toinen tuli helpommin. 13p.

3 Rasti. Pari työnä ohjaus ja 1 mark. Meille tuli ekana ohjaus, joka oli ainaki 150m pitkä mäkistä peltoa joka rajoittui metsään ja pellon ja metsän rajassa kiviaita ja dami metsässä. Se meni vaivattomasti kerran piti vahvistaa käskyä! sitte oli meidän vuoro hakea markkeeraus. sama matka ku ohjaukses ja kiviaidan taa, se oli helppo ku jäi niin näkyviin. 17p.

4 Rasti. Pari työnä draivi. draivi tapahtui pusikossa ja oli vaan häiriönä ja viereiseltä pellolta ohjaukset kulmista, pientä vääntöä ekalla ohjauksella mutta toinen tuli paremmin! 16p.

3&4 rastilla oli aluksi pienimuotoista seuruutusta! Smile

Finaali: Pari työ. Ohjaus ja markkeeraus. Meille ekana ohjaus, matka n 130m, pellon yli, toiselle pellolle välissä pieni pusikko missä matala aita ja oja ja toisen pellonki yli metsään missä dami oli.. suht pienellä ohjaamisella koira oikeaan paikkaan ja tuulen alapuolelle ja dami ylös ja markkeeraus kevyen ohjaamisen jälkeen talteen! 18p.
Ja eka VOI 1!! Very Happy
avatar
pasi78

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 27.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa