Mejä Mikkeli, Rämälä 10.8.14

Siirry alas

Mejä Mikkeli, Rämälä 10.8.14

Viesti kirjoittaja terhik lähetetty Su 10 Elo - 22:21:01

Mr's Fidzi Yummy Fun eli Jami ekaa kertaa VOI-luokassa. Tulokseksi tuli VOI 2, pisteitä 34/50 Smile Tuomarina oli Minna Vornanen ja koeselostus on seuraavanlainen.

Alkumakaus nuuhkitaan, jonka jälkeen alkaa sopivavauhtinen jäljestys. 1.makaus mennään vierestä ohi. 1. kulmalla katko jonka koira selvittää yhdellä lenkillä. 2. osuuden alalkupuolella useita uintireissuja ennen kuin matka jatkuu. 2. makaus osoitetaan pysähtyen ja 2. kulma pienellä tarkistuslenkillä. Aukon ylitys on haaste, jossa koira pyörii jäljen molemmin puolin selvittäen kuitenkin sen. 3. makaus ohi ja 3. kulman kohdalla tehdään pieni rengastus. Siitä lähdetään jäljeltä pois aina hukkaan asti. Osoitetaan uusi alku. 4. makaus osoitetaan pysähtyen. Kaadon nuuhkii ja ottaa suuhunsa. Vaihteleva ja vaativa maasto, jossa hyvä suoritus.

Omat kommentit: Oli kyllä aika inhottava jälki, ne upottavat suo-ojat oli uintia rakastavan koiran kanssa haasteellisia ylitettäviä... Sekä tuomari että minä jo mietittiin että pitääkö se Jami vetää jälkiliinasta kiskomalla ylös sieltä ojasta kun ei kerta kaikkiaan meinannut päästä itse ylös.. Ja pitihän sen tunkee joka helkutin ojaan uimaan ja joka ojasta oli yhtä vaikee nousta pois. Etukäteen jännitin että kuinka jaksaa helteessä täyspitkän voi-jäljen kun koskaan aiemmin ei oo menny. Hyvinhän tuo jaksoi, aikaa meni tosin just se maksimi 45 min. Toki noi uintireissut vei osan ajasta.


terhik

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 27.11.2013

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Mejä Mikkeli, Rämälä 10.8.14

Viesti kirjoittaja Mosku&Anu lähetetty Ma 11 Elo - 21:37:53

Nyt se on ensimmäinen VOI-jälki takana ja tuntuma saatu eli tästä on hyvä jatkaa! Tsemppiä!  Very Happy 

Mosku&Anu

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 13.02.2014
Paikkakunta : Mikkeli

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa